Voor soepen, sauzen en bouillons is het belangrijk dat de houdbaarheid en consistentie van het product goed zit. In ons aanbod zetmelen en gluten vind je hiervoor het passend antwoord.
Fijngemalen, geroosterd enzym-inactief sojameel, voor wafels en vullingen
Natief tarwezetmeel, warm zwellend
Natief, biologisch tarwezetmeel, warm zwellend
Natief tarwezetmeel, glutenvrij, warm zwellend
Natief, biologisch tarwezetmeel, glutenvrij, warm zwellend
Vitale tarwegluten voor goed verwerkbaar deeg maar ook als vleesvervanger
Biologisch vitale tarwegluten voor goed verwerkbaar deeg maar ook als vleesvervanger
Voorverstijfselde tarwebloem, koud zwellend, voor verhoogde wateropname
Vitale speltgluten voor goed verwerkbaar deeg maar ook als vleesvervanger
BIO Vitale speltgluten voor goed verwerkbaar deeg maar ook als vleesvervanger
Natief speltzetmeel, warm zwellend